EnergyTeam - Pay Off

Uiteraard staat het Energyteam er niet alleen voor...


We worden gesteund door bedrijven met oog voor innovatie, die onze visie en strategie volgen. Samen slagen we erin om het project continu op hoger niveau te brengen!
 

 
 
 
 

Ghent Bio-Economy Valley

Ghent Bio-Economy Valley is een non-profit organisatie die de ontwikkeling van duurzame bio-energie activiteiten ondersteunt in de regio van Gent. In een samenwerking met Universiteit Gent, Stad Gent, de haven van Gent en tal van industriële bedrijven, organiseert Ghent Bio-Economy Valley activiteiten om de ontwikkeling van een bio gebaseerde economie te promoten.

Deze activiteiten zijn:

· Stimulatie van technologische innovatie

· Industriële integratie en clustering

· Publieke aanvaarding en sensibilisering
 
Ghent Bio-Economy Valley

 

Greenbridge Incubator Oostende

Greenbridge is een West-Vlaams wetenschapswerk van de Universiteit Gent, dat gelegen is in de achterhaven van Oostende. Greenbridge wil innovatie steunen en een ondernemend klimaat creëren in de regio van Oostende. Het wetenschapspark is toegankelijk voor ervaren bedrijven in veelbelovende technologiedomeinen.

Greenbridge biedt professionele ondersteuning voor starters zoals professionele begeleiding en de mogelijkheid tot financiële middelen. Door middel van bijkomende initiatieven, zoals seminaries, helpt Greenbridge start-ups de eerste contacten te leggen op de markt.

Greenbridge Incubator Oostende


VZW Powerlink

VZW Powerlink is een kennis- en communicatieplatform op gebied van duurzame en hernieuwbare energie. Het is een gezamenlijk initiatief van AG Haven Oostende en de Universiteit Gent, gehuisvest op het wetenschapspark Greenbridge in de Oostendse achterhaven.

Powerlink stimuleert het gebruik van groene en alternatieve energie door kennis over hernieuwbare energie te centraliseren en beschikbaar te maken voor zowel de academische wereld als de bedrijfswereld. Zij stimuleren en ondersteunen ook onderzoek over hernieuwbare energie. 

 

Ecover

Ecover is de grootste producent van ecologische was- en schoonmaakproducten in Europa. De origine van Ecover ligt in Malle, vlakbij Antwerpen. Al meer dan 30 jaar produceren zij was- en schoonmaakmiddelen op basis van plantaardige grondstoffen en mineralen. Daarenboven zorgen ze ervoor dat hun producten snel biologisch afbreekbaar zijn. Zo dragen zij hun steentje bij aan zowel het milieu als de menselijke gezondheid.

Ecover

 
 

Contact

Universiteit Gent
Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1
09 243 87 87
it-c@ugent.be
www.ugent.be/ea

Contactpersoon: Guy Foubert

guy.foubert@ugent.be

 

Medepromotor: Peter Sergeant

peter.sergeant@ugent.be

Hoofdsponsors

Social MediaVolg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!