EnergyTeam - Pay Off

Hogeschool Gent: onderzoek, ontwikkeling en innovatie! Laatstejaarsstudenten Masters in de Toegepaste Ingenieurswetenschappen zijn al jaren drijvers in het project.

Universiteit Gent: Vanaf het academiejaar 2013-2014 maakt het Energyteam deel uit van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de UGent.

Dankzij het gebruiksvriendelijke cms-systeem van WebGenerator kunnen wij onze website brandend actueel houden!

NV Clem heeft een stevige reputatie in het warm vervormen en verwerken van kunststof plaatmateriaal. Met meer dan 25 ervaren medewerkers en een modern machinepark speelt Clem vakkundig in op de behoeften van de markt. Op de meest diverse domeinen wordt in nauwe samenwerking met de klant elke technische mogelijkheid bekeken. Je kan in het bedrijf kennismaken met enkele voorbeelden van door hen gerealiseerde projecten.

C-Bear is het bedrijf dat de keramische lagers voor de ECOcar5 heeft geleverd.

Interflon is gespecialiseerd in smeermiddelen. Dankzij het smeermiddel van Interflon kunnen we de onderhoudskosten en het energieverbuik van de ECOcar5 laag houden.

ERIKS-BAUDOIN is gespecialiseerd in kunststoffen onderdelen voor allerlei toepassingen. De firma heeft voor het nodige materiaal gezorgd voor de ruiten van de ECOcar5.

Suzhou Bafang Electric Motor Science-Technology Co. heeft de elektrische aandrijving van de ECOcar5 geleverd.

EBS GmbH is een van de toonaangevende leveranciers van conversie kits en batterijen voor elektrische fietsen. Ebike Solutions onderscheidt zich door een bijzonder innovatieve business: zij transformeren uw fiets in een elektrische fiets. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door Thilo Gauch en Philip Walczak en is nu een bedrijf met 17 werknemers. Het team bestaat uit ervaren specialisten in fietsenmakers en motortechnologie, fiets verkoop, elektrotechniek en Accu bouw.

GCM is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van installaties. Geodetics Construction Maintenance biedt financiële steun voor de ECOcar5.

Green Earth Energy & Technology is specialist in clean technology. Deze firma biedt financiële steun voor de ECOcar5.

IRTechnology. Bedankt fotograaf Jeroen Lippens voor het ontwerpen van het nieuwe logo voor Hogent ECOcar Team.

Alumni is de vereniging voor en door oud-studenten van Hogeschool Gent.

AIG is de alumnivereniging van ingenieurs afgestudeerd aan de Universiteit Gent.

Contact

Universiteit Gent
Campus Schoonmeersen
Valentin Vaerwyckweg 1
09 243 87 87
it-c@ugent.be
www.ugent.be/ea

Contactpersoon: Guy Foubert

guy.foubert@ugent.be

 

Medepromotor: Peter Sergeant

peter.sergeant@ugent.be

Hoofdsponsors

Social MediaVolg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!